Tineri danezi implicati intr-un proiect social impreuna cu Fundatia Rescue

In perioada 14-18 aprilie 2014 Fundatia Umanitara Rescue impreuna cu Biserica Apostolica Kolding si Gademix Kolding din Danemarca au desfasurat un proiect social comun.

13 Mar 2015 0 comment
(0 votes)
 
Tineri danezi implicati intr-un proiect social impreuna cu Fundatia Rescue

In perioada 14-18 aprilie 2014 Fundatia Umanitara Rescue impreuna cu Biserica Apostolica Kolding si Gademix Kolding din Danemarca au desfasurat un proiect social comun.

Trei tineri beneficiari ai proiectului Gademix au colecta imbracaminte, incaltaminte si jucarii in orasul lor pe care le-au trimis in Romania, in zilele acestea fiind distribuite la mai multe familii sarace din orasul Aiud, din satele din-prejurul Aiudului si in Sinnicoara (Cluj).

De asemenea, luni 14 aprilie au vizita Penitenciarul de Maxima Siguranta Aiud avand o discutie cu cinci persoane private de libertate, tineri, care le-au prezentat pericolul tovarasiilor rele, a neascultarii de parinti si de profesori, precum si importanta alegerilor corecte in viata.

Intr-una din zile, toata echipa a pregatit mancarea pentru un grup de aproximativ 30 de persoane, alcoolici anonimi si oameni fara adapost, beneficiari ai Fundatie Umanitare Rescue. Cativa dintre ei ne-au vorbit despre experientele lor de viata, despre alcool ca un dusman perfid, insiduos, nemilos, care in timp, pe nesimtite, pune stapanire, conduce si ruineaza vieti.

In proiect era prevazuta si renovarea unei care dar din cauza timpului nefavorabil am amanat aceasta activitate pentru viitor.

Tinerii danezi s-au bucurat ca au putut ajuta pe toti acesti oameni, aceasta saptamana fiind una din care ei au plecat imbogatiti cu sentimentul ca efortul lor a adus o schimbare in viata semenilor lor.

  

 • A facut din mine "un om nou"

  Binecuvantat sa fie Bunul nostru Dumnezeu pentru ca are atat de multa grija de pacatosii ca mine, care-L cauta si-L gasesc.Cursul biblic pe care l-am facut corespondand cu dvs. mi-a starnit cu adevarat un interes maxim pentru Cuvantul lui Dumnezeu si a facut din mine, ceea ce nu credeam ca va face, “un om nou”.
 • Am invatat ca sunt doua lucruri pe care le cere Cel de sus de la noi: pocainta si credinta

  Doresc ca aceste randuri sa va gaseasca dupa voia lui Dumnezeu si pacea Sa cereasca sa va inunde inima.Ma bucur ca am primit cuvinte de lauda pentru felul in care am rezolvat cursurile. Ii multumesc Domnului Isus pentru toate invataturile Sale pe care mi le-a oferit pe toata aceasta perioada de cand sunt aici
 • Dragi frati

  Har si Pace de la Domnul si Mantuitorul nostru Isus Hristos va transmite al vostru ucenic la cursului prin corespondenta. Vreau sa va multumesc voua pentru ca ma ajutati sa inteleg mai bine cuvantul din Sfanta Scriptura, dar si pentru ca va rugati pentru mine si eu simt acest lucru . Mai am putin pana ma eliberarez, pana la sfarsitul anului, dar vreau sa va spun ca dupa ce voi fi liber, voi merge la adunare ca sa ma apropiu mai mult de Dumnezeu si doresc sa Il slujesc si sa fiu copilul Sau.
 • Eu nu am ascultat de Dumnezeu si Satana m-a indepartat de El

  2 Timotei 3:16“ Caci toata Scriptura este insuflata de Dumnezeu si de folos ca sa invete, sa mustre, sa indrepte, sa dea intelepciune in neprihanire, pentruca omul lui Dumnezeu sa fie desavarsit si cu totul destoinic pentru orice lucrare buna.”
 • Imi doresc ca Biblia sa fie busola inimii mele

  Incep prin a scrie ca de aceasta parte a corespondentei se afla un om care a gresit fata de legile lumesti, un om care plateste 9 ani cu libertatea sa, un om acuzat pentru ca a pacatuit foarte grav, un om (daca mai poate fi numit asa) care inca cere cu smerenie iertare si mantuire, un om care cauta pace cu Dumnezeu.
 • Imi pare rau ca din cauza bauturii, am cazut in aceasta suferinta

  Ma numesc Costel, sunt nascut in ianuarie 1963 si am de executat 13 ani de inchisoare, pentru infractiunea de omor. Vreau sa va spun ca am primit Biblia de la dumneavoastra si vreau sa va multumesc din suflet pentru ea dar si pentru ca ma sustineti si imi sunteti alaturi in acest episod greu al vieti mele. Imi pare rau ca din cauza bauturi, am cazut in

Citeste Biblia intr-un an

Doneaza 2% impozit