Întâlnire cu familiile

Unsprezece tineri privati de libertate din custodia Penitenciarului de Maximă Siguranță din Aiud au avut parte de o vizită specială, cu ocazia sarbatorilor de Paste, din partea familiilor. De această dată vizita nu a fost una formala ci ei au putut sta unul lângă celălalt și au avut ocazia să își îmbrățișeze persoanele dragi.
0 comment
(0 votes)
Întâlnire cu familiile

În prima parte a programului cele 37 de persoane prezente au avut parte de un program moral-creștin unde au ascultat cântece din partea grupului de voluntari din Biserica Penticostală Elim, Cluj-Napoca iar după aceea un mesaj din partea lui D. Tudor care a vorbit despre poporul evreu și necazul prin care au trecut dar și cum cu ajutorul lui Dumnezeu după ce au fost risipiți printre popoare au reușit din nou, dupa aproape 2000 de ani, să se adune în țara lor. De asemenea s-a discutat că indiferent de încercările din viață, e important să nu îți pierzi credința în Dumnezeu.

Un alt mesaj a fost din partea lui C. Ioan care a povestit o experiență avută cu un ghid turistic într-o țară vizitată și care în loc să îi ducă la destinația dorită a reușit să îi rătăcească. Pentru noi ghidul spre cer este Isus, singurul ghid care te duce spre destinația finală. Orice am întâmpina pe drum, El ne va ajuta să ajungem cu bucurie la Tatăl.

În a doua parte a programului cele 11 persoane private de libertate au putut avea un timp de discuții cu familiile servind sandwich-uri și suc care au fost sponsorizate de biserica implicată.

Mulțumim Domnului pentru cei 10 voluntari care au sacrificat din timpul lor pentru a duce Cuvântul lui Dumnezeu la Penitenciarul Aiud.

 • A facut din mine "un om nou"

  Binecuvantat sa fie Bunul nostru Dumnezeu pentru ca are atat de multa grija de pacatosii ca mine, care-L cauta si-L gasesc.Cursul biblic pe care l-am facut corespondand cu dvs. mi-a starnit cu adevarat un interes maxim pentru Cuvantul lui Dumnezeu si a facut din mine, ceea ce nu credeam ca va face, “un om nou”.
 • Am invatat ca sunt doua lucruri pe care le cere Cel de sus de la noi: pocainta si credinta

  Doresc ca aceste randuri sa va gaseasca dupa voia lui Dumnezeu si pacea Sa cereasca sa va inunde inima.Ma bucur ca am primit cuvinte de lauda pentru felul in care am rezolvat cursurile. Ii multumesc Domnului Isus pentru toate invataturile Sale pe care mi le-a oferit pe toata aceasta perioada de cand sunt aici
 • Dragi frati

  Har si Pace de la Domnul si Mantuitorul nostru Isus Hristos va transmite al vostru ucenic la cursului prin corespondenta. Vreau sa va multumesc voua pentru ca ma ajutati sa inteleg mai bine cuvantul din Sfanta Scriptura, dar si pentru ca va rugati pentru mine si eu simt acest lucru . Mai am putin pana ma eliberarez, pana la sfarsitul anului, dar vreau sa va spun ca dupa ce voi fi liber, voi merge la adunare ca sa ma apropiu mai mult de Dumnezeu si doresc sa Il slujesc si sa fiu copilul Sau.
 • Eu nu am ascultat de Dumnezeu si Satana m-a indepartat de El

  2 Timotei 3:16“ Caci toata Scriptura este insuflata de Dumnezeu si de folos ca sa invete, sa mustre, sa indrepte, sa dea intelepciune in neprihanire, pentruca omul lui Dumnezeu sa fie desavarsit si cu totul destoinic pentru orice lucrare buna.”
 • Imi doresc ca Biblia sa fie busola inimii mele

  Incep prin a scrie ca de aceasta parte a corespondentei se afla un om care a gresit fata de legile lumesti, un om care plateste 9 ani cu libertatea sa, un om acuzat pentru ca a pacatuit foarte grav, un om (daca mai poate fi numit asa) care inca cere cu smerenie iertare si mantuire, un om care cauta pace cu Dumnezeu.
 • Imi pare rau ca din cauza bauturii, am cazut in aceasta suferinta

  Ma numesc Costel, sunt nascut in ianuarie 1963 si am de executat 13 ani de inchisoare, pentru infractiunea de omor. Vreau sa va spun ca am primit Biblia de la dumneavoastra si vreau sa va multumesc din suflet pentru ea dar si pentru ca ma sustineti si imi sunteti alaturi in acest episod greu al vieti mele. Imi pare rau ca din cauza bauturi, am cazut in

Citeste Biblia intr-un an

Doneaza 2% impozit